jueves, 8 de octubre de 2009

Parasol Craft

Hace poco comentábamos en los comentarios de un post que en España tenemos pocas revistas modernas de labores. Cierto. ¿Y por qué no salir fuera a por ellas?

Seguro que todas tenéis alguna que os guste especialmente. Se admiten sugerencias!


La mía es una revista en línea que se llama Parasol Craft. Solo lleva dos números, pero es chulísima. Cuesta 2,50$ (al cambio, poco más de 1,5€), se paga con paypal, y viene cargada de artistas, proyectos, además de tutoriales, archivos digitales y sorteos. Lo dicho, me encanta! La hace la chica que lleva el blog "A print a day", que también os recomiendo, y podéis hacer la compra desde este enlace.

Si os animáis, ya me contaréis! :-)

4 comentarios:

SWEET CHOCOLATE dijo...

hola, ja li he comentat a l'iris, aquest bloc m'encanta. A mi també m'agrada molt la revista "Marie Claire Idees". És una versió francesa de la marie claire de labors, hi ha coses molt boniques i les fotos i reportatges estan molt bé, jo no sé francès però la veritat és que s'enten bastant i a més hi ha moltes fotos per les explicacions. Jo la demano a la llibreria del poble i me laporten em sembla que és trimestral i val uns 5 euros. Aquesta que ensenyeu vosaltres sembla que està molt bé, el que no tinc tant clar és això del sistema de pagament, em podeu explicar com va? sóc un pel negada per aquestes coses. Gràcies.

sfer dijo...

Hola dolça xocolata :-)
Pagar amb paypal és molt senzill. És un servei que fan servir molts particulars i tot tipus d'empreses (de petites i de grans) per fer cobraments per internet. Per fer-ho necessites una targeta de crèdit. Per què no proves a seguir les instruccions per veure com funciona, al menys fins que hagis de posar el número de targeta? Així veuràs si t'inspira confiança. Jo et puc dir que faig moltes compres a través de paypal (tot el que compro a etsy, per exemple), i mai no he tingut problemes.

La Iris també m'ha parlat molt bé de la Marie Claire Idees, però no pensava que fos tan fàcil trobar-la als quioscos!! Provaré a fer-ho :-)

Titaniii dijo...

Hola Iris!!! he visto el comentario que le dejaste a marta (Sweet xocolata) y he sentido curiosidad porque hace referencia a que tienes varios blogs, sobre todo uno de costura. Bueno, pues me ha encantado tu blog, tienes cosas muy interesantes y me ha gustado mucho el reportage que has hecho sobre las tiendas en Berlin, son una auténtica maravilla, y lo de guardar los botones una idea genial!!!! En esas tiendas me pasaría horas!!! Creo haber visto algo de cocina por ahí.... voy a echar otro vistacillo!!!!Me lagero de haberte conocido y haber si entre las dos animamos a nuestra compañera Marta a que actualice más su blog!!! Petonets!!!

Iris dijo...

hola, sweet chocolate i titaniii! com haureu vist és la sfer qui majoritàriament actualitza el blog perquè és una crack de la costura, el patchwork i la mitja. Jo estic començant a cosir i encara no tinc molta cosa a ensenyar però faig el que puc.
I la que es va marcar el súper viatge berlinès també va ser la sfer... quina enveja!!!

sfer, la marie claire idées a mi m'agrada moltíssim i certament és fàcil d'aconseguir. si vols quan quedem costurilment te'n passo uns quants números i te la mires... :D