lunes, 8 de febrero de 2010

La dura vida del "ganxillaire"





Que conste, en mi defensa, que era mi primer día como "ganchillera"

7 comentarios:

Irisibula dijo...

No te quejes, para ser el primer día no está nada mal...

Tana dijo...

^^ ¡Ánimo, valiente! Mi madre intentó enseñarme pero no hubo manera, oye, que aprieto tanto los puntos, que luego me cuesta agujeros en el índice izquierdo. Un agarrador de cocina hice a punto enano y no me quedaron más ganas. Es tan tupido, que hubiera valido para hacer una cota de malla jajajaja.
Eso sí, a calcetar aprendí casi sola..., lo que son las cosas. Un besote, Sfer

Un chat botté dijo...

Ànims Sfer, pensa que ningú havia tingut el valor abans de gravar la seva primera experiència amb el ganxet. Però ja se sap que els principis sempre són molt durs!!

Laia dijo...

No et preocupis, Sfer, que no passa res. En tot hi ha una primera vegada. Però veient tot el que has fet fins ara, segur que el ganxet l'apendràs de seguida. Fa poc que he descobert el vostre Blog, i tot el que feu està molt bé, gràcies a vosaltres m'he animat a fer-me el meu blog. De moment només he posat coses de ganxet, fa dos dies que he creat el Blog xò espero poder tenir un Blog tan animat com el vostre.
Ànims amb el ganxet, i vigila que enganxa mooolt.

sfer dijo...

Gracias a todas por vuestros comentarios. Un par de días y un par de metros de lana más tarde, ya voy más suelta con el punto bajo y el punto alto.

Lludria: yo tengo tendencia también a apretar. El secreto, por si quieres volver a intentarlo, es que la cadeneta de base del principio sea super-fofa. Si la primera cadeneta está apretada, el resto quedará apretado, pero si la haces flojita (aunque cueste), luego lo demás sale sin esfuerzo :-)

Laia: molts ànims amb el blog! Espero que no et penedeixis d'haver-ho fet i ens vinguis a reclamar el temps invertit!! ;-P

Van dijo...

que interessant!! aquest blog està molt bé, et volia preguntar si coneixes algun lloc on facon classes de ganxet, perque estic interessada i no trobo res...a Barna
Gràcies
Van

sfer dijo...

Hola Van!

Jo vaig fer el curs a la botiga "Novedades", al Carrer Peu de la Creu (al Raval). Els anuncis dels nous cursos (en fan més o menys cada mes, i hi ha dos nivells: ganchillo freestyle per començar i amigurumis per continuar) els posen al blog de Duduá (aquí, per exemple): http://duduadudua.blogspot.com/2010/02/ganchillo-freestyle-y-amigurumi-en.html

Al All you knit is love (al Born), on jo vaig aprender a fer mitja, també fan cursos de ganxet, però els hauries d'escriure per veure com està el tema, perquè estan a mig canviar de local, i potser ho tindran parat fins que no estigui el trasllat complert. Fes-los un correu, el Miquel i la Jennifer són molt macos (http://lallana7.blogspot.com/).

I després, a moltes botigues on venen llana, si preguntes, potser trobaràs que també fan cursos. Per exemple, a la Merceria Santa Anna, al Portal de l'Àngel, jo crec que en fan. O moltes vegades no és en format curs, sino que tu vas un cop per setmana, un parell d'horetes, pagues una quota mensual, i qui porta la botiga et dóna instruccions per fer allò que tu vulguis aprendre a fer.

Tot és qüestió de preguntar :-)